زندگی سالم قهوه خوب را می طلبد

قهوه ما
در تلگرام منتظر شما هستیم
عضویت در کانال قهوه ما

قهوه ما می کوشد بهترین نوع و بهترین راه های به مصرف رساندن آن را به شما آموزش دهد.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین مطالب
در تلگرام منتظر شما هستیم
عضویت در کانال قهوه ما

قهوه جامائیکا

دوشنبه, ۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۰۹:۱۹ ق.ظ


طعم قهوه بلومانتین جامائیکا بسیار غنی و نرم با اسیدیته‌ای بسیار ملایم و فاقد تلخی همراه با پس‌مزه‌ای (after taste) نرم و کاملا شیرین است که آن‌را از قهوه‌های هم‌رده خود به‌خوبی متمایز می‌کند.

منطقه کشت :منطقه‌ی کوهستانی بلو مانتین در جامائیکا در آمریکای مرکزی چشم‌اندازی بی‌بدیل است. ارتفاعات بالای آن همیشه در مه غلیظی فرو رفته‌اند؛ جایی که یک پله بالاتر خورشید استوایی سخاوتمندانه در حال تابش است، جوری که انگار نور با درختان همنشین شده است. مه باعث کند شدن رشد گیاه قهوه و در نتیجه چگال‌تر شدن دانه نسبت به قهوه‌هایی که با همین شرایط و در همین ارتفاع (۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ پا) در شرایط بدون مه رشد می‌کنند .

قهوه منطقه بلو مانتین جامائیکا بدون‌شک ستایش‌شده‌ترین قهوه دنیا و در عین حال بحث‌برانگیز‌ترین آن‌ها است.

  • عباسعلی خماریان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی